Afbeelding van ontvangstruimte de Horst

Kosten

We bespreken alle kosten zodat u een keuze kunt maken die past bij uw budget.

Voor mijn begeleiding hanteer ik een vast tarief, € 1850. Dit tarief is inclusief het bespreken en regelen van alle besproken zaken rondom de uitvaart. Naast dit vaste tarief berekent Weerklank Uitvaarten de kosten voor alle diensten en producten één op één aan u door. Na de uitvaart ontvangt u een duidelijke factuur waarop u alles terug kunt vinden: overzichtelijk en transparant.

Heeft u weinig behoefte aan begeleiding en neemt u graag zelf de regie? Heeft u enkel behoefte aan advies of het laten uitvoeren van een aantal praktische taken? Hiervoor betaalt u niet het vaste begeleidingstarief maar een vooraf besproken uurtarief.

Afbeelding van een klapozenveld

Verzekering

Wat voor uitvaartverzekering u ook heeft, u bent vrij in uw keuze voor een uitvaartonderneming. Weerklank Uitvaarten is onafhankelijk en niet gebonden aan een uitvaartverzekeraar.

Er zijn verschillende soorten verzekeringen.
Bij een kapitaalverzekering krijgt u een vooraf bepaalde geldsom uitgekeerd. U kunt dit bedrag vrij besteden voor de uitvaart bij een uitvaartbegeleider naar keuze.

Bij een naturaverzekering worden er diensten aangeboden, die vooraf door de verzekeraar met u zijn afgesproken en die zijn weergegeven in de polis. Wilt u hiervan afwijken, dan moet u bijbetalen. Sommige natura-verzekeringen beperken u in de keuze voor een uitvaartonderneming. Kiest u voor een andere uitvaartonderneming, dan heeft dat financiële gevolgen. De verzekeraar keert dan een compensatiebedrag uit. Dit bedrag is doorgaans lager dan de waarde van het dienstenpakket waarvoor u verzekerd bent.

Mocht u hier meer over willen weten of vindt u het prettig dat ik het contact met de verzekeringsmaatschappij van u overneem, dan is dit mogelijk.

Contact


Weerklank Uitvaarten

Voor direct contact kunt u ons dag en nacht bellen.
Voor het mailen van uw vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier hiernaast

Voor direct contact kunt u ons dag en nacht bellen.
Voor het mailen van uw vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier hieronder