class
Abeeling van een zitplaats op een natuurbegraafplaats

Werkwijze

Vanaf ons eerste contact ben ik er voor u. We nemen de tijd om de uitvaart voor te bereiden. We bespreken steeds wat op dat moment nodig of gewenst is. Praktische zaken neem ik zoveel mogelijk uit handen zodat u toekomt aan wat voor u het belangrijkste is.

Weerklank Uitvaarten bundelt haar krachten met professionele partners. Ik werk samen met bedrijven die bijdragen aan een groenere toekomst. Zoals bijvoorbeeld de kistenfabrikant en de vervoerder.

Ik werk onafhankelijk en transparant. Zo reken ik geen toeslag of provisie en bereken ik geen marge over geleverde diensten of producten.

Afbeelding van Uitvaartbegeleider Marieke van Houdt

Wie ik ben

Ik organiseer zowel met mijn hoofd als met mijn hart. Mijn doel is u zo te begeleiden, dat u zich gesteund voelt. Ik denk met u mee met aandacht en ruimte voor uw wensen. Samen werken we toe naar een passend en waardevol afscheid.

Na een loopbaan in de financiƫle sector, heb ik de opleiding Uitvaartbegeleider bij Meander Uitvaartopleidingen gevolgd. Tijdens deze opleiding heb ik het vak eigen gemaakt en vervolgens in de praktijk gebracht bij een grote uitvaartonderneming. Alle opgedane kennis en ervaring zet ik nu in bij Weerklank Uitvaarten.

Weerklank Uitvaarten is gevestigd in Wageningen. U kunt mij ook benaderen voor uitvaarten in Bennekom, Ede, Veenendaal, Oosterbeek, Arnhem en alle omliggende plaatsen.

Indien gewenst kunnen we ook Engels spreken.

Abeeling van twee klaprozen

Samen

Ik werk nauw samen met Erna Baltussen van Erna Baltussen uitvaart begeleiding.

Wij helpen elkaar bij drukte en nemen elkaar waar tijdens vakanties en afwezigheid.

Weerklank Uitvaarten is lid van het Landelijke Meander Netwerk.

Meander beeldmerk

Contact


Weerklank Uitvaarten

Voor direct contact kunt u ons dag en nacht bellen.
Voor het mailen van uw vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier hiernaast

Voor direct contact kunt u ons dag en nacht bellen.
Voor het mailen van uw vragen kunt u gebruik maken van het contactformulier hieronder